Koszty dostawy
zobacz »

Koperty bąbelkowe-powietrzne

Koperty bąbelkowe chronią zawartość w czasie wysyłki przed zgnieceniem i uszkodzeniami mechanicznymi. Wysokiej jakości papier, klasycznie biały, jest trudny do rozdarcia, natomiast wewnętrzna warstwa wykonana z folii bąbelkowej, poza ochroną przed uszkodzeniem, zapewnia także ochronę przed wilgocią – zarówno deszczem, jak i w czasie innych, nieprzewidzianych sytuacji w czasie transportu. Oferowane przez nas kopery bąbelkowe są lekkie i tanie, dlatego nie wpływają znacząco na koszt wysyłki. Występują w różnych rozmiarach, dlatego łatwo jest wybrać rozmiat odpowiedni dla konkretnej przesyłki.
Strona (1) ‹‹ ››

WITAMY W NASZYM SKLEPIE INTERNETOWYM

Zajmujemy się branżą biurową już od ponad 20 lat.
Priorytetem naszych działań jest uzyskanie pełnego zadowolenia zamawiającego poprzez dostarczenie mu wysokogatunkowych materiałów biurowych i papierniczych w możliwie najkrótszym czasie i konkurencyjnej cenie. Prosimy o kontakt, z przyjemnością przybliżymy Państwu naszą ofertę oraz to, jak pracujemy! Czytaj więcej: koperty Tarnów

KONTAKT WS. ZAMÓWIEŃ

Witold:  tel. 501 086 383
    email: sklep@awo.net.pl