Koszty dostawy
zobacz »

Warunki i zasady

Wielkość paczki
Paczka standardowa jest wyceniana zgodnie z tabelą na górze strony.
Paczka niestandardowa - to paczka, której przynajmniej jeden z trzech wymiarów przekracza 80 cm lub suma jej wymiarów przekracza 200 cm.
Paczką niestandardową są również: elementy w opakowaniu o kształcie okrągłym, cylindrycznym lub owalnym; o nieregularnych kształtach lub/oraz z wystającymi elementami; zawierające luźne, ciężkie elementy lub takie, których rozkład ciężaru jest nierównomierny; umieszczone w luźnym opakowaniu lub o niestabilnym kształcie. Zasada ta nie dotyczy paczek dłużycowych.

Dodatkowe usługi
Możliwe są doręczenia w soboty, za które dopłata każdorazowo jest ustalana z klientem.

W przypadku płatności za pobraniem pobierana jest dodatkowa opłata w wysokości 10 zł. Jeśli przesyłka ma postać palety, koszt pobrania wynosi 20 zł.

Wszystkie nasze przesyłki są ubezpieczone do wartości 500 zł

Maksymalna wysokość załadunku na palecie: 200 cm; waga maksymalna palety - do 800 kg. Dostawa jest na zasadzie "burta - burta".

WITAMY W NASZYM SKLEPIE INTERNETOWYM

Zajmujemy się branżą biurową już od ponad 20 lat.
Priorytetem naszych działań jest uzyskanie pełnego zadowolenia zamawiającego poprzez dostarczenie mu wysokogatunkowych materiałów biurowych i papierniczych w możliwie najkrótszym czasie i konkurencyjnej cenie. Prosimy o kontakt, z przyjemnością przybliżymy Państwu naszą ofertę oraz to, jak pracujemy! Czytaj więcej: koperty Tarnów

KONTAKT WS. ZAMÓWIEŃ

Witold:  tel. 501 086 383
    email: sklep@awo.net.pl